Meteen naar de inhoud
Home » Evenementen

Evenementen

1ste Po Pazzo Tourrit

SB Moto's Vlassenhout 3, Dendermonde, Oost Vlaanderen, België

Po Pazzo 1e treffen van +- 150km bepijld en GPS. Sterrit VMF. Waasland, Doel, Antwerpse Haven en een vleugje Brabant. Telt voor BM Nat, BM Euro, VMF. Tevens vertrek van de BM 500km zaterdagavond. Inschrijving zat 9u-15u, zon 8u-12u (15u zonder rit). Inclusief koffie.

€5

Polderrit 2023

Yamaha Raes Zandvoordestraat 442, Oostende, België

Een bepijlde rondrit van ± 170 Km door de West-Vlaamse Polders (GPS Garmin en TomTom). Inschrijving 8u-13u (+consumptie). Telt mee voor Motor Sport Vlaanderen.

€6

25ste Avondrit Krombeke

OC De Pampoele Andreas Verbrigghestraat 1A, Krombeke, West-Vlaanderen, België

Avondrit. 100km met tussenstop over Franse wegen. starten kan vanaf 15u individueel met GPS. Groepsstart om 19u. Attentie bij inschrijving voor het 25 jarig bestaan. Drank en broodjes te verkrijgen.

€5

VillaVip Motortoer

JVC Duin & Zee Fortstraat 128, Oostende, West-Vlaanderen, België

Wij nodigen iedereen uit op de allereerste VillaVip motortoer. Deze motorrit is een aangename toeristische rondrit ten voordele van zorgwoning VillaVip Bredene. Een middagstop is voorzien in Café 't Mandeken in Zwevezele. Aanmelden ter plaatse van 08:00 uur tot 08:45 uur, vertrek: 09:00 uur. Verplichte online registratie - (inclusief 1 ontbijtkoek + 1 drank (koffie,… Lees verder »VillaVip Motortoer

€7

Maxima’s Helden IJsjesrit

Barista Cafe Markt 16, Nieuwegein, Utrecht, Nederland

Wij zijn een stichting (motorrijders met een missie) die als doelstelling heeft het genereren van donaties voor het activiteitenfonds van het Prinses Maxima Centrum (PMC) en het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) te Utrecht. Deze donaties halen wij binnen door de geweldige inspanningen van onze deelnemers en door deelname aan diverse acties om zo aandacht te vragen… Lees verder »Maxima’s Helden IJsjesrit