Ga naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

29e Haringrit 2024 Biervliet

9 mei @ 9:00 am - 6:00 pm

€7

Op Hemelvaartsdag, donderdag 9 mei 2024 is het weer zover in Zeeuws Vlaanderen.
Tijdens de jaarlijkse Geuzenfeesten in Biervliet, organiseren de Motor Vrienden Biervliet voor de negenentwintigste keer de Haringrit. Dit is een toertocht voor motoren die, individueel of in groepsverband, door middel van een duidelijke routeomschrijving verreden kan worden. Deelnemers aan deze rit kunnen zich vanaf 9.00 tot 12:00 uur inschrijven op de markt te Biervliet. Deelname kost € 7,- per motorrijder, met duo € 9,- incl. consumptie . Na inschrijving kan iedereen de route op de bekende navigatie systemen (Garmin en TomTom) laten inladen. Voor navigeren via de GSM is de route via een link beschikbaar. Ook is de route nog (beperkt) beschikbaar met een puntsgewijze omschrijving met afstanden en “Bol-Pijl” situatieschetsen .
De rit bestaat uit twee gedeelten. Tussen de twee delen komt men terug in Biervliet waar men de kans krijgt om de inwendige mens te versterken bij de aanwezige eetgelegenheden en foodtrucks op de markt. Na afloop van de rit zal er een live band spelen.
De totale route zal in totaal ongeveer 180 kilometer bedragen.
Tot slot: Biervliet ligt ± 15 km ten westen van Terneuzen en is vanuit alle windstreken goed bereikbaar. Alle deelnemers worden in de ochtenduren door middel van tijdelijke bewegwijzering naar de markt van Biervliet geleid. Parkeren kan men in de Tuin- en Havenstraat.
Voor informatie kan men terecht bij Motor Vrienden Biervliet +31(0)6 22956361 (Iwan de Visser). Of website www.mvbiervliet.com. Verder zijn we te bereiken via e-mail: MVBiervliet@zeelandnet.nl
En de facebookpagina Haringrit MVB https://www.facebook.com/mvbiervliet/events

Gegevens

Datum:
9 mei
Tijd:
9:00 am - 6:00 pm
Kosten:
€7
Site:
https://www.facebook.com/events/919832186011106

Locatie

Markt Biervliet
Markt Biervliet
Biervliet, Zeeland 4521 BN Nederland
+ Google Maps